Livrare și retur

Nelcar Safety S.R.L. își rezervă dreptul să valideze comenzile prin contactarea telefonică sau e-mail.

 

LIVRARE

Termenul de livrare al produselor cumpărate de la noi, în mod normal se încadrează între 2-3 zile lucrătoare, (exceptând perioadele de Black Friday sau sărbători legale) din momentul înregistrării comenzii pe www.nelcar.ro.

 

Livrarea se face prin …...

 

Pentru comenzile ramburs care nu sunt ridicate, ne rezervăm dreptul să solicităm plata în avans pentru următoarea comandă  efectuată!

 

Prețul de livrare oriunde in țara este de ….. Lei. Se aplica o taxa suplimentară in cazul in care adresa de livrare se afla in afara zonei de acoperire a curierului.

 

RETURNĂRI / SCHIMBURI

www.nelcar.ro respecta prevederile Ordonanței de urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor la distanta, ce conferă cumpărătorului dreptul ca in termen de 14 zile de la primirea tuturor produselor cumpărate, să le returneze, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Conform prevederilor acestei ordonanțe, produsele pot fi returnate numai dacă sunt in aceeași stare în care au fost livrate, inclusiv ambalajul.

 

Nu se accepta pentru returnare produse care prezinta forme de consum sau uzura, cu ambalajul desfăcut sau desigilat, care prezinta modificări fizice, lovituri,  zgârieturi, etc. Dacă te gândești sa returnezi un produs, te rugăm iei aceasta decizie înainte de a-l deschide/desigila/utiliza. Dreptul de a face retur, prevăzut la articolul 9 din Ordonanța de Urgență nr. 34 din 2014, există pentru a-ti permite sa examinezi produsul așa cum ai face-o într-un magazin, nu pentru a-ti oferi 14 zile de utilizare gratuită.

 

Expedițiile retur care prezinta ramburs nu sunt acceptate, iar in acest caz coletul se va întoarce înapoi (la client). În acest caz, clientul va suporta costul transportului dus-întors.

 

Plata transportului aferent produsului returnat îi revine clientului!

 

Înainte de a returna un produs, vă rugăm sa ne contactați la numărul de telefon 0723628410 sau printr-un e-mail, la adresa daniel.tarcinsky@nelcar.ro, oferindu-ne toate informațiile necesare.

Cererea de retur va fi procesată în termen de 10 zile lucrătoare, iar banii vor fi returnați în termen de 14 zile calendaristice de la returnarea produsului.