Termeni și condiții

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni de utilizare înainte de a utiliza site-ul www.nelcar.ro. Accesul și utilizarea  site-ului  este condiționat de acceptarea și respectarea acestor Termeni. Acești Termeni se aplică tuturor vizitatorilor, utilizatorilor și altor persoane care accesează sau folosesc www.nelcar.ro.

Folosirea acestui site implică acceptarea acestor termeni și condiții. Ne rezervăm dreptul de a face modificări ale acestor prevederi, fără o notificare prealabilă.

Imaginile produselor din magazinul www.nelcar.ro sunt cu titlu de prezentare și nu pot cauza relații contractuale.

 

Vânzător și operator al operațiunilor online este Nelcar Safety SRL, cu sediul în Piatra Neamț, Cod Unic de Înregistrare RO40333926, J27/1289/2018.

 

CONTURI

Când creați un cont cu noi, trebuie să ne furnizați informații corecte, complete și curente în orice moment. Nerespectarea acestui lucru reprezintă o încălcare a Termenilor, ceea ce poate duce la rezilierea imediată a contului dvs. pe serviciul nostru.

Sunteți responsabil pentru protejarea parolei pe care o utilizați pentru a accesa serviciul și pentru orice activități sau acțiuni sub parola dvs., indiferent dacă parola dvs. este cu serviciul nostru sau un serviciu terț.

Sunteți de acord să nu dezvăluiți parola niciunei terțe părți. Trebuie să ne anunțați imediat după aflarea oricărei încălcări de securitate sau utilizare neautorizată a contului dumneavoastră.

 

LIVRARE

Nelcar Safety S.R.L. își rezervă dreptul să valideze comenzile prin contactarea telefonică sau e-mail.

Termenul de livrare al produselor cumpărate de la noi, în mod normal se încadrează între 2-3 zile lucrătoare, (exceptând perioadele de Black Friday sau sărbători legale) din momentul înregistrării comenzii pe www.nelcar.ro.

Livrarea se face prin Fan Courier, Nemo Express, Dragon Star Curier, DPD.

Pentru comenzile ramburs care nu sunt ridicate, ne rezervăm dreptul să solicităm plata în avans pentru următoarea comandă  efectuată!

Prețul de livrare oriunde in țara este de 25 Lei. Se aplica o taxa suplimentară in cazul in care adresa de livrare se afla in afara zonei de acoperire a curierului.

 

RETURNĂRI / SCHIMBURI

www.nelcar.ro respecta prevederile Ordonanței de urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor la distanta, ce conferă cumpărătorului dreptul ca in termen de 14 zile de la primirea tuturor produselor cumpărate, să le returneze, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Conform prevederilor acestei ordonanțe, produsele pot fi returnate numai dacă sunt in aceeași stare în care au fost livrate, inclusiv ambalajul.

Nu se accepta pentru returnare produse care prezinta forme de consum sau uzura, cu ambalajul desfăcut sau desigilat, care prezinta modificări fizice, lovituri,  zgârieturi, etc. Dacă te gândești sa returnezi un produs, te rugăm iei aceasta decizie înainte de a-l deschide/desigila/utiliza. Dreptul de a face retur, prevăzut la articolul 9 din Ordonanța de Urgență nr. 34 din 2014, există pentru a-ti permite sa examinezi produsul așa cum ai face-o într-un magazin, nu pentru a-ti oferi 14 zile de utilizare gratuită.

Expedițiile retur care prezinta ramburs nu sunt acceptate, iar in acest caz coletul se va întoarce înapoi (la client). În acest caz, clientul va suporta costul transportului dus-întors.

Plata transportului aferent produsului returnat îi revine clientului!

Înainte de a returna un produs, vă rugăm sa ne contactați la numărul de telefon 0723628410 sau printr-un e-mail, la adresa daniel.tarcinsky@nelcar.ro oferindu-ne toate informațiile necesare.

Cererea de retur va fi procesată în termen de 10 zile lucrătoare, iar banii vor fi returnați în termen de 14 zile calendaristice de la returnarea produsului.

 

PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Întregul conținut al site-ului, imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică Web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date - este proprietatea Nelcar Safety S.R.L. și a furnizorilor săi și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor.

Folosirea fără acordul nostru a oricăror elemente enumerate mai sus, se pedepsește conform legilor în vigoare.

Informațiile pot fi reproduse prin tipărire numai pentru uz personal.

Informațiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate în orice fel într-un alt document sau material, fără permisiunea prealabilă scrisă a autorilor lor.

Dumneavoastră, ca utilizator, sunteți pe deplin acord cu cele de mai sus.

 

MODALITĂȚI DE PLATĂ

Ramburs - Dacă plasezi comanda selectând această opțiune vei plăti curierului in momentul in care vei intra în posesia produselor. Este o metoda sigura, odată cu livrarea produselor vei primi de la curier si documentul de plata.

Online prin card bancar (VISA / MasterCard / Maestro) - este o metodă de plata simplă, rapidă și sigură. Puteți achita produsele cumpărate de pe www.nelcar.ro în deplină siguranță. Nelcar Safety S.R.L. nu stochează datele dvs. de card.

 

SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Datele dumneavoastră personale vor putea fi folosite de către Nelcar Safety S.R.L. pentru confirmarea comenzilor și în scopul declarat al acestui site.

Datele furnizate de către clienți sunt strict confidențiale.

Nelcar Safety S.R.L. se obligă să respecte drepturile clientului conferite de Legea 677/2001 și să nu facem publice sau să nu vindem bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.

 

FRAUDĂ

Orice încercare de a accesa date personale ale altui utilizator sau de a altera/modifica conținutul www.nelcar.ro, de a afecta serverul pe care rulează site-ul, va fi considerată tentativă, Nelcar Safety S.R.L. rezervându-și dreptul de a formula plângere penală împotriva celor care au încercat faptele descrise mai sus. Fraudă constituie și plasarea unei comenzi cu adresa falsă sau date de identificare false.

 

DECLINAREA RESPONSABILITĂȚII

Nelcar Safety S.R.L. nu garantează  disponibilitatea în stoc a produselor afișate, motiv pentru care noi vom avea dreptul de a nu livra o anumită comandă. Daca plata se face in avans, clientul va avea dreptul de a primi înapoi banii plătiți pentru produsul respectiv. În cazul în care produsele nu se pot livra, clientul va putea cere doar returnarea sumelor încasate deja de Nelcar Safety S.R.L., dar nu și alte despăgubiri.

 

LITIGII

Nelcar Safety S.R.L. va face tot posibilul ca toate eventualele neînțelegeri privind orice tip de dispută între părți să fie rezolvate pe cale amiabilă de către reprezentanții lor. În cazul în care rezolvarea neînțelegerilor nu este posibilă pe cale amiabilă, soluționarea litigiilor va reveni instanței judecătorești competente din România.

 

TERMENI FINALI

Înțelegeți și acceptați în mod expres următoarele:

- Nu oferim nici un fel de garanție, prin care, serviciul oferit de noi (calitatea imaginilor, informațiilor, produselor obținute contracost sau gratuit) va fi conform dorințelor dvs.

- Serviciul va fi neîntrerupt, sigur și fără erori de orice fel

- Serviciul va putea fi întrerupt de către administratori/proprietari în orice moment, fără vreo notificare prealabilă și nici o pretenție din partea dvs.

- Prin intermediul serviciului, nu se oferă vreo altă garanție sau certitudine, în afara celor expres prevăzute în acești termeni

- Sunteți direcți responsabili pentru orice activitate și/sau conținutul oricărei date, informații, imagini, text, înregistrare audio/video pe care o faceți disponibilă sau o transmiteți în condițiile prezenților termeni ai serviciului

- Forța majoră exonerează de răspundere partea care o invocă, în condițiile legii

- Nu suntem responsabili și nu putem fi ținuți responsabili în nici un mod, direct sau indirect, pentru orice pagubă și/sau problemă directă/indirectă, de orice natură, apărută în urma folosirii serviciului.

 

CONTACTEAZĂ-NE

Dacă aveți întrebări cu privire la acești Termeni, vă rugăm să ne contactați (vezi pagina "Contact").